Aparatul electric pentru topit ciocolata poate fi folosit ca vas fondue, pentru a transforma ciocolata topita in 7 modele diferite sau pentru a face diverse deserturi cu ciocolata.
Tavitele din plastic sunt de 2 feluri: – una in forma de inima mare – si 6 cu forme mici (inima, ursulet, stea, brad, bob de cafea, etc.);
Aparatul de topit ciocolata dispune de 3 pozitii:
Pozitia 0 – Oprit
Pozitia 1 – pastreaza temperatura, astfel incat ciocolata ramane topita;
Pozitia 2 – incinge vasul si topeste ciocolata;
Pentru a incepe topirea ciocolatei este necesara preincalziea produsului, timp de 10 minute in pozita 2, dupa care puteti pune ciocolata la topit ( aprox 60 grade), iar pentru mentinere se poate seta ulterior treapta 1 ( aprox 43 grade);
Specificatii:
-Putere: 20 W
-LED indicator
-Alimentare: 220-240V – 50/60 Hz
-Dimensiune aparat: 18 x 14.5 x 9 cm
-Capacitatea vasului de topire: maxim 250 gr de ciocolata
-Usor de curatat
-Strat non-stick in interior
Setul contine:
1 x aparat electric pentru topirea ciocolatei Chocolatier
1 x un vas metalic cu maner de plastic
1 x tel pentru amestecat ciocolata
7 x tavite din plastic pentru modelarea ciocolatei
1 x spatula
1 x gratar pe care raceste ciocolata dupa ce se scoate din forme
10 x furculite din plastic
10 x tepuse din plastic
1 x furculita metalica mare