Caracteristici:
-tehnologie prin presare lenta si la rece
-prin presarea lenta, sucul obtinut este plin de valori nutritionale, vitamine, enzime si are un gust placut
-capabil de a stoarce fructe moi: capsuni, ciresi si visine fara samburi, caise
-capabil de a stoarce legume moi: rosii, dovlecei, mazare, fasole pastai
-este recomandat pentru legume cu frunze, fructe moi fara samburi, vegetale
-Nu se recomanda pentru mere, pere, etc
-ideal pentru a fi luat in vacanta, daca doriti sa stoarceti zi de zi, deoarece este manual si nu necesita sursa de curent
-sucul nu iese oxidat
-textura sucului ramane acceasi pe intreaga durata de depozitare in frigider sau diferite recipiente din sticla
-sucul se poate pastra pana la 24 ore in frigider, dar se recomanda consumul cat mai rapid, pentru a beneficia de calitatile sucului proaspat
-sistem anti-alunecare din cauciuc, tip ventuza actionata de butonul de strangere
-dimensiuni: aprox. 36 x 27 x 11 cm